JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през

http://tunein.com/radio/Radio-Sevtopolis-Kazanlak-s225879/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

До края на 2012 г. кметът на община Казанлък Галина Стоянова ще подпише договор за безвъзмездна финансова помощ за одобрения за финансиране проект "Помощ в дома в община Казанлък" по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Проектът е на стойност 225 179,78 лв. – 100% безвъзмездна финансова помощ и е с продължителност 17 месеца, 12 от които са за предоставяне на социалната услуга.

продължава>


Проектът на Община Казанлък „Добро образование сега - добри възможности в бъдеще“ е сред одобрените проекти по схема BG051PO001-4.1.05 „Образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства“. Размерът на одобрената безвъзмездна финансова помощ е 150 125.90  лв., което представлява 100% финансиране от Европейския социален фонд.

продължава>

Община Казанлък подкрепя благотворителната инициатива

Конкурс за рисунка и ръчно изработена картичка по повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници инициира дванадесетокласничката от Природо-математическата гимназия „Никола Обрешков“ в Казанлък Симона Чернева. Нейният проект, наречен „Магията на Коледната нощ“ е съобразен с учебната дисциплина „Свят и личност“.

продължава>

На 15 ноември, четвъртък, от 12.00 часа в зала 6 на Община Казанлък ученици от 5а, 5б и 6а класове на Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ – Казанлък, ще представят филм за своята работа като екскурзоводи по проекта „Екскурзовод за един ден“.

продължава>

Съвсем скоро ще бъде възстановена единствената скейтборд площадка в Казанлък, намираща се в парк Васил Левски.

продължава>Днес, 13 ноември, кметът на община Казанлък Галина Стоянова, връчи наградите на Община Казанлък на отличените служители от РУ „Полиция“ – Казанлък и група „Охрана на обществения ред“ – Община Казанлък. Отличията са за постигнати високи резултати при осигуряване сигурността на гражданите, за опазване на обществения ред и за добро взаимодействие между местната власт и органите на МВР по повод Професионалния празник на българската полиция – 8 ноември.

продължава>

Дни на Полша в Казанлък Организират  от Младежки център за развитие „Взаимопомощ” на 15 ноември 2012 г.,четвъртък. Програмата е следната.
11:00 – 12:30 Конференция за ученици „Полша- неоткритото съкровище” (в Историческия музей). Конференция за историческите отношения между България и Полша, известни личности от Полша и важни събития от историята на Полша. Представяне на арт-инсталация.

 

продължава>

Само преди два дни на 10.11. /събота/ децата от Детски танцов състав „Трополино” при НЧ „Цвятко Радойнов – 1885” гр. Крън с хореограф Ваня Кръстева взеха участие в VII Национален танцов конкурс на театрално-сценичните танци – характерни и съвременни танци, класически балет „България танцува – 2012” в град Димитровград.

продължава>


Тази година на  10  и  11  ноември  в  град  Димитровград  се  проведе  7-ми национален  фестивал–конкурс "България  танцува", включен в календара  на  Министерството на образованието, младежта и науката за  извънучилищни  дейности .

продължава>


В нарушение на Наредба № 27 на Общински съвет-Казанлък, Община Казанлък има само знак, няма герб, ключ и знаме – основни символи на всяка община

Община Казанлък има знак, но няма официален герб на града, каквито имат всички градове по света. Това, което казанлъчани и гостите на града виждат досега по различни поводи върху бланки, знамена, банери и др. материали, е знак на Община Казанлък. Именно поради липсата на герб на Казанлък бе издадена Заповед № 261/15.02.2012 г. на кмета на община Казанлък.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666