Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

КАЗАНЛЪК

Цветя от кмета за пъстрите картини на Лиляна Петрова

Кметът на Община Казанлък благодари за изложбата на Лиляна Петрова на откриването тази вечер. Галина Стоянова поздрави известната казанлъшка художничка и пожела „В изненадващ дъждовен ден след толкова суша, дано духовната храна, която ни е приготвила да бъде богата!“. Кметът на Казанлък връчи Поздра [ … ]

продължава>

 

Всички общински съветници подкрепиха стартирането на програмата за облагородяване на междублоковите пространства

На редовно заседание днес Общински съвет – Казанлък даде единодушно съгласие за начало на Програмата на Община Казанлък за облагородяване на междублоковите пространства от 1 януари 2021 година. От тази дата ще започне и приемът на документи в Общинска администрация със заявление по образец.

продължава>

 

Работата по надлез „Катекс“ напредва

Работата по надлез „Катекс“ напредва

продължава>

 

Профилактика на зелени площи срещу кърлежи

На 26, 27 и 28 септември 2020 г. /събота, неделя и понеделник/, Община Казанлък ще извърши  трето профилактично третиране на тревни площи срещу кърлежи /дезакаризация/ на паркове и детски площадки на територията на общината. Площите ще се обработват след 18:00 часа.

продължава>

 

Награда „Ангелско Сърце“ за кмета на Казанлък

Фондация „Искам бебе“ днес официално връчи Годишната си награда „Ангелско сърце 2019“ на Кмета на Община Казанлък Галина Стоянова за „голямото й приятелство към каузата“. Отличието и сертификат за „Ангел на благодарността“ на Галина Стоянова поднесе лично основателката на фондацията Радина Велчева: [ … ]

продължава>

 

Изменения в Наредба № 17 за условията и реда за отпускане на еднократни финансови помощи прие Общинският съвет по време на редовното си заседание.

Наредбата е приета на редовно заседание на Общинския съвет през месец март 2020 година. „Когато проработи и се видяха известни пропуски или леки неточности се наложи нейната актуализация. Това от своя страна идва да покаже, че и управленската програма на кмета, и Общинският съвет, и Общинска админис [ … ]

продължава>

 

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 47-годишен мъж за участие в схема за телефонна измама

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Н.А., на 47 г., привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че на 17.09.2020 г., в гр. Стара Загора, в съучастие като помагач, с неустановено по делото лице (действало ка [ … ]

продължава>

 

Кметът на Казанлък: Казанлъчани носят деня на независимостта в сърцата си

Акад. Антон Дончев: Единственият правилен път е този на достойнството

продължава>

 

Поздрав на кмета Галина Стоянова за деня на Независимостта на България

В дни като днешния трябва да сме горди с историческото дело на нашите предци.

продължава>

 

Позитивен тест на ученик в ПГЛПТ

Заразеният и класът са карантинирани

продължава>

 

Първа среща със съседни общини за създаване на партньорски проекти с еропейско финансиране

Среща със съседни общини за създаване на партньорство за изработка на общи проекти с европейско финансиране през следващия програмен период 2021 – 2027 се проведе днес в Зала 6 на Община Казанлък.

продължава>

 

Ползотворни срещи за плана за интегрирано развитие на община казанлък

Като ползотворни определи екипът на Община Казанлък срещите с четири фокус групи, като част от дейностите за разработване на План за интегрирано развитие на община Казанлък за следващия програмен период.

продължава>

 

Информационен бюлетин № 260

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са образувани две бързи производства и е разкрито едно престъпление.

продължава>

 

КАЗАНЛЪШКИТЕ УЧИЛИЩА ПОСРЕЩАТ НАД 7 000 УЧЕНИЦИ ЗА УЧЕБНАТА 2020 - 2021

641 първокласници в 19 училища на община Казанлък прекрачват за първи път училищния праг днес. Всички те получиха подаръци от Община Казанлък, сред които и „Родолюбив буквар“, с лично послание от Кмета Галина Стоянова: „Чрез него ще откриете колко благозвучен е нашият език, колко красива е нашата ст [ … ]

продължава>

 

СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ, ПРЕОТКРИВАЙТЕ КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ!

Всички първокласници днес получиха подаръци от Община Казанлък, сред които и „Родолюбив буквар“, с лично послание от Кмета Галина Стоянова: „Чрез него ще откриете колко благозвучен е нашият език, колко красива е нашата страна и колко велик е нашият народ.“, посочва тя.

продължава>

 

КМЕТЪТ НА КАЗАНЛЪК: ВЯРВАМ, ЧЕ ЗАЕДНО ЩЕ ОСИГУРИМ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ДЕЦАТА НА КАЗАНЛЪК!

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ,

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

Вярвам, че заедно ще успеем да осигурим най-доброто, за да се учат нашите деца!

продължава>

 

„Еврепейски дни на наследството - 2020” в ОБ „Искра”

От 11 до 25.09.2020 г. под знака на кампанията „Европейски дни на наследството- Казанлък 2020” в Общинска библиотека „Искра” се открива изложба „Шедьоври на европейската литература”.

продължава>

 

Взети са всички мерки против разпространението на коронавирус в „Арсенал“

Във връзка с появилата се информация за един положителен случай на коронавирус на работничка в „Арсенал“, информираме, че това е първият случай за 6-те месеца от обявяването на пандемичната обстановка от коронавирус у нас до този момент, благодарение на безпрецедентните мерки за сигурност, които се [ … ]

продължава>

 

Учителите с разнообразни идеи за новата академия за детски таланти в Розово

Разнообразни предложения за функциите на ремонтираната сграда на ОУ “Св.Св. Кирил и Методий“ в село Розово, която ще бъде преобразувана в Детска академия за таланти направиха директори и преподаватели от казанлъшки училища на среща, по инициатива на Кмета на Общината Галина Стоянова.

продължава>

 

Информационен бюлетин № 252

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са образувани пет бързи производства и е регистрирано едно престъпление. Възникнало  едно тежко ПТП, при което е загинал водач на товарен автомобил.

продължава>

 

Поздрав от кмета на Казанлък: в името на святия идеал за силна и обединена българия – честито съединение на България, Казанлък!

Уважаеми казанлъчани,

Съдбата на България е писана с много величие, саможертва и героизъм.

продължава>

 

Тържествено честване на 135 години от съединението

Община Казанлък и Народно читалище „Възрордена искра – 2000“ организират тържествено честване на 135 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия по традиция в храм „Свети Йоан Предтеча“.

продължава>

 

Нов успех за певицата Елена Николаева от школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“

 На 27 – 30.08.2020 г. в гр. Приморско се проведе Международния поп и рок конкурс „Ноти по пясъка“, организиран от Арт войс център – Пловдив.

продължава>

 

Учебни стрелби на полигон “Тюлбето“ през септември от днес

Учебните стрелби на Учебен център „Тюлбето“ през месец септември започват от днес, информират от Щаба на Военно формирование 22180 – град Казанлък.

продължава>

 

„Вие със сигурност се гордеете с това, че сте потомците на 23 пехотен шипченски полк и на създателите на химна „Велик е нашият войник““

Кметът на Община Казанлък поздрави днес пред Паметника на загиналите воини в парк „Розариум“ новоприетите войници в редиците на 61-ва Стрямска механизирана бригада.

продължава>

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: