Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Мерием Узерли вече няма да играе ролята на Хюрем Султан

Е-мейл Печат

Вече официално е потвърдено че актрисата Мерием Узерли напуска "Великолепният век". След противоречивите информации за нейната умора и депресивно разстройство, което тя лекува в Германия, най-после в турския печат излезе истинската причина за раздялата на Мерием Узерли с продуцентската къща Tims Production. Разбира се това са парите. Колко е получавала актрисата за ролята на Хюрем Султан в най-гледаният турски сериал?

От продуцентската компания съобщиха че за 2,5 години Мерием се е разписвала срещу 100 000 турски лири месечно (около 98 000 лв.) и е получила 2,086 млн. долара, като за участието си в юбилейния епизод 100 е получила бонус от 1,5 млн. долара, както и 600 хил. долара за снимки в реклами.

Продуцентите не отричат че тя се е справяла отлично с ролята си, но от екипа на сериала не са могли да се сработят с нея. Напоследък никой не е искал да работи с Мерием. Асистент режисьорката Бурджу Алптекин е споделила пред медиите че актрисата през април е работила 15 дни, не повече от 10 часа седмично".

Интересно е коя от турските звезди на сериалите ще влезе в ролята на Хюрем Султан или сценаристите ще "убият" или "изпратят на заточение" любимката на Сюлейман Великолепни. Ще разберем в епизод 101 който ще бъде излъчен слдеващата седмица в Турция. По план 3-ти сезон на сериала трябва да има 102 серии и ще приключи в средата на юни.

По материали на http://latino-serialo.ru

Снимки: Официален сайт на "Великолепният век", Тв 7

Димир Говедаров

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: