Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Информационен бюлетин № 254

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са образувани две бързи производства и е регистрирано едно престъпление.

Бързи производства:

На 09.09.2020 г. в РУ - Казанлък е получено съобщение, че около 15:30 ч., на черен път за хижа "Русалка", в землището на с. Тъжа, общ. Павел баня, служители на ДЛС “Мазалат“ са спрели за проверка 42-годишен мъж от гр. Калофер, придвижващ се с кросов мотоциклет "Сузуки". В раницата си същият е държал незаконно притежавано огнестрелно оръжие, пушка "Манлихер", без фабричен номер, както и 13 бр. боеприпаси. В РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.339, ал.1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 09.09.2020 г., в 15:40 ч., в с. Горно Сахране, общ. Павел баня, местност "Долна язла", от служители на РУ - Казанлък е спрян л.а. "Рено", управляван от 35-годишен мъж. При извършената проверка е установено, че водачът е неправоспособен, а на автомобила са монтирани регистрационни табели, издадени за друго МПС. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.345, ал.1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:

На 09.09.2020 г. в РУ - Казанлък е получено съобщение за простреляно куче в с. Горно Черковище, общ. Казанлък. На място е установено, че се касае за женско куче порода "Пинчер", собственост на 56-годишен мъж. По трупа на кучето са видими входна и изходна рани, наподобяващи такива от огнестрелно оръжие. Образувано е досъдебно производство по чл.325б, ал.1 от НК.

 

10.09.2020 г.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: