Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН № 237

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, е образувано едно бързо производство. Регистрирано е едно престъпление. Настъпило е ПТП с починал.

Бързи производства:

На 23.08.2020 г. в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е започнато бързо производство срещу 31-годишна жена от гр. Хасково, затова че на същата дата, около 22:50 ч., в гр. Стара Загора, по бул. "Славянски", е управлявала л.а. "Рено", след употреба на алкохол с концентрация от 2,81 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Жената е задържана за срок до 24 часа.

По – характерни престъпления:

На 23.08.2020 г., в 10:40 ч., във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от 61-годишен мъж, че на същата дата, че от л.а. "Фолксваген", паркиран в гр. Стара Загора, на ул. "Стефан Стамболов", е извършена кражба на GPS-навигация, таблет и соларна батерия, две куфарчета с инструменти, мъжки слънчеви очила и очила с диоптър. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.195 от НК.

 

Пътнотранспортни произшествия:

На 23.08.2020 г., в 14:10 ч., от с. Боздуганово, към гл. път ІІ-57, се е движил л.а. "Опел", управляван от 53-годишен мъж от с. Градец, обл. Сливен и пътниците в него 24-годишна жена и 2-годишно дете от с. Сърнево, общ. Раднево, и 51-годишна жена от с. Градец, обл. Сливен. На кръстовището с гл. път  II-57 водачът е отнел предимството на движещия се в посока от гр. Стара Загора към гр. Раднево л.а. "Фолксваген", управляван от 56-годишен мъж от гр. Димитровград и пътници - жена на 55 г. и мъж на 57 г. от гр. Гълъбово и е бил ударен от него. В следствие на ПТП са пострадали водача и пасажерите от л.а. "Опел". Всички са откарани в ЦСМП – Стара Загора, като по време на транспортирането, от политравма на главата, е починала 24-годишната жена. Останалите са прегладени и освободени, без опасност за живота. По автомобилите са нанесени материални щети. Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатите и на двамата са отрицателни. В РУ – Раднево е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.343 от НК.

 24.08.2020 г.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: