Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 29-годишна жена за кражба от магазин

Е-мейл Печат

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Р.Г., на 29 г., привлечена като обвиняема по досъдебно производство за това, че на 27.06.2020 г., в гр. Стара Загора, е отнела от търговски обект чужди движими вещи – перилен препарат, алкохол, кафе и козметика, собственост на другиго, без неговото съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои - престъпление по чл.194, ал.1 от Наказателния кодекс.

На 27.06.2020 г., в гр. Стара Загора, обвиняемата Р.Г. посетила магазин от голяма търговска верига. Тя поставила в торба различни стоки, след което преминала през касовата зона и напуснала търговския обект. Охраната на магазина задържала обвиняемата до изхода, като бил подаден сигнал в полицията.

Обвиняемата Р.Г. е криминално проявена и многократно осъждана, като са ? налагани различни по вид и размер наказания, включително „лишаване от свобода“ с ефективно изтърпяване.

Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Р.Г. е извършила престъплението, за което е привлечена като обвиняема и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо Р.Г. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 1 юли 2020 г.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

БанерСлушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: