Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

ГЕРБ - Казанлък е единна и стои зад Бойко Борисов

Е-мейл Печат

“Казанлъшката структура на ГЕРБ е единна, много стегната и стои зад Вас!”, с тези думи председателят на общинската организация на ГЕРБ в Казанлък и кмет на общината Галина Стоянова се обърна към лидера на партията и министър - председател Бойко Борисов по време на днешния партиен форум, провеждащ се в Стара Загора.

 “Всичко, което сме постигнали в Казанлък, нямаше да се случи без Вашата подкрепа, г-н Борисов! Вие сте единственият човек, който постави Казанлък на картата, редом с областните градове”, заяви още Стоянова. Тя допълни, че през последните години община Казанлък се състезава в своето развитие с големите областни градове и това състезания се случва в едно добро партньорство.

Галина Стоянова определи Казанлък като силно развиващ се град в момента и изрази надежда, че това ще продължи и в бъдеще, още повече предвид изграждането на тунела под връх Шипка. Така Казанлък ще стане непреодолим логистичен и транспортен център на България.

Председателят на ГЕРБ в Казанлък Галина Стоянова не пропусна да отбележи и мащабният ремонт на надлез “Катекс” - едно съоръжение, което, макар да е изцяло общинска собственост, рехабилитацията му е финансирана изцяло от Правителството.

Free Joomla Extensions;feature=youtu.be

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: