Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Новият зам.-кмет по хуманитарни политики получи първите си задачи от оперативката при кмета

Е-мейл Печат

Новият заместник-кмет в Община Казанлък Ахмед Мехмед бе приветстван днес на оперативка на Кмета Галина Стоянова. Тя пожела на новия колега да направи по-пряк контакта с ресорите, за които ще отговаря и успешни резултати. Неговият ресор като заместник-кмет ще включва здравеопазване, социални дейности и спорт.

Новият ресор ще включва и организация и контрол върху здравните търговски дружества МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ и ДКЦ „Поликлиника“ - Казанлък, училищното и детското здравеопазване, социалните дейности в домовете за стари хора, ЦНСТ и защитените жилища, социалните услуги и програми за лични помощи и спортните клубове. Промените се налагат предвид приетите и вече влезли в сила нови закони в сферата на социалната политика на държавата и произтичащите от тях нови ангажименти на общините.

За успех Ахмед Мехмед получи от Кмета на Казанлък значка – символ на града и си пожела да е част от още по-успешен мандат на Кмета Галина Стоянова. Новият заместник-кмет е познат сред обществеността като професионалист с опит в частния и публичния сектор, два мандата общински съветник в Общински съвет – Казанлък.

Въпреки новите отговорности, числеността на Общинска администрация в Казанлък от 145 щатни бройки се запазва.

Пресцентър на община Казанлък

 

 

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: