US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Със Специална награда на Съюза на Българските Музикални и Танцови Дейци за  „Високи педагогически и творчески постижения" на 12-тия Международен музикален конкурс "Франц Шуберт" беше удостоена музикалния педагог от СУ "Екзарх Антим I" г-жа Елена Юлиянова. Престижната награда, за 1-ви път  учредена на този конкурс,  Международното жури присъди на Елена Юлиянова благодарение на отличното представяне на конкурса на нейните възпитаници Христиана Харалампиева и Адриана Узунова, на техния труд, талант и забележителното майсторство, с блясък демонстрирани на конкурсната сцена.

Двете талантливи казанлъшки пианистки  - ученички в музикалните паралелки на  СУ "Екзарх Антим I" и ШИ "Емануил Манолов" при НЧ „Искра-1860” достойно защитиха името на своето училище, своята школа и град Казанлък в изключително трудна конкуренция с възпитаници на музикалните училища в България. 

Адриана Узунова успешно представи на конкурсната сцена две задължителни програми за първи и втори тур, а 9-годишната Христиана Харалампиева беше и най-малката участничка на това състезание в групата до 13 години. Нейното забележително представяне на конкурсната сцена беше отличено със Специална награда "За най-малък участник".

Международен конкурс „Франц Шуберт” се проведе в град Русе от 22-26 ноември 2019 година. В 12-то издание на този музикален празник участваха 55 талантливи млади музиканти от шест държави. Изпълнителите се състезаваха в категориите пиано, класическо пеене, клавирни дуа и камерна музика. Международно жури от Австрия, Румъния и България с председател проф. Людмил Ангелов оценяваха изпълненията на участниците.

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666