US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Днес в Зала 6 на Общината пред представители на всички държавни институции, отговорни за територията на община Казанлък Галина Стоянова отличи основните приоритети за работа през нейния трети пореден кметски мандат: „За нас, като екип е важно хората, които живеят тук да се чувстват добре и да получават качествени грижи, услуги и сигурност!“, заяви тя. Участниците в първата по рода си среща бяха запознати с главните насоки на проектобюджета за 2020 г.

Срещата, инициирана от Кмета Галина Стоянова и Областния управител на Стара Загора Гергана Микова премина в опознавателна атмосфера между участниците. „Най-важното е, че успяхме да наложим общ оперативен ритъм на работа в предишния мандат, за което Ви благодаря!“, поздрави Гергана Микова присъстващите и им пожела успех.

Кметът благодари за ползотворната работа през последните осем години и пожела да се скъси дистанцията между всички институции, за да се решават експедитивно и законосъобразно проблемните въпроси, които гражданите поставят.

Всички бяха единодушни, че динамичният живот в община Казанлък изисква добро сътрудничество между тях и се обединиха около готовността да продължат добрата комуникация и взаимодействие в името на спокойствието, сигурността и качествения живот на жителите на общината.

В края на срещата Кметът на община Казанлък подари на всеки Знака на Община Казанлък: „Като емблема за партньорство и приятелство, хората тук да живеят задружно и да обичат това място“.

Пресцентър на община Казанлък

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666