US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

На 21 ноември православната църква чества празника Въведение Богородично - Деня на християнското семейство и младеж. По този повод жените от присъдружната организация на ПП ГЕРБ в Казанлък направиха посещение в центровете за настаняване за деца и младежи и в Защитеното жилище за младежи с увреждания.

За всяка от малките къщички беше осигурено дарение от хранителни продукти и торта за празника. Във времето си прекарано в домовете, дамите от ГЕРБ обсъдиха в непринуден разговор за положителните промени на потребителите им, така и за техните им емоции и трудности с които се сблъсква персонала на социалните услуги.

"За пореден път реализираме тази инициатива, за да покажем нашата подкрепа към децата и младежите настанени в малките домове и към екипа, който работи в тях. Избрахме този ден, защото тези деца растат без родители и подкрепа от близки и имат нужда да усетят внимание и топлина, а персонала на центровете от подкрепа. Разбираме, че еднократно посещение не е достатъчно, затова планираме и други инициативи с насоченост към тези групи!"- споделят от Жени ГЕРБ - Казанлък.

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666