Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

МОС с изненада за Деня на будителите

Е-мейл Печат

И тази година Младежки общински съвет - гр. Казанлък почете един от най-българските празници “Денят на народните будители”. В навечерието на празника младежите поставиха стихотворения от видни български творци в астобусите от мрежата за градски транспорт в гр. Казанлък. А, именно линиите 1; 12; 13. Членовете на МОС се надяват, че с тези шарени листи, пропити с красивия български език, ще могат да откъснат поне за момент хората от забързаното им ежедневие в петъчния ден и ще ги накарат да се усмихнат за малко, връщайки ги във времето, когато са ги изучавали в училище... Показвайки им колко е очарователна нашата поезия!

Младежите призовават казанлъчани да са по-отворени към новото, но да не забравят мъдрото и да си припомнят, че някога е имало хора, които са милеели и са се борили за нашата страна. Слава Богу, все още има такива сред нас, които един ден не само ще са в учебниците по история, но и ще служат за еталон какво трябва да представлява достойният човек!
Искаме да благодарим на Община Казанлък и Кумакс инвест, които откликнаха на нашата молба, за да ни предоставят достъп до автобусите извън тяхното работно време.

 

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: