www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Претендентките за короната на Царица Роза 2019 днес засадиха своя алея с рози в емблематичния за Казанлък парк „Тюлбе“. Техният принос за разхубавяването на Града на розите е част от задължителните традиции, които всички момичета, кандидатки за посланик на красотата на Долината на розите и на тракийските царе всяка година спазват.

Следвайки програмата „Пътят към короната“, заниманията на красивите абитуриентки става все по-интензивна в навечерието на конкурса за избор на Царица Роза 2019, който ще се проведе на 17-и май в Дома на културата „Арсенал“. Продажбата на билетите започва на 7-и май, 10,00ч. в Културно-информационния център на ул.“Искра“№“4.

По-рано през деня хубавиците посетиха друго място – визитка на Казанлък – Музея на розата, където се запознаха със славната история на розопроизводството в региона.

В този час младите момичета се впускат в предизвикателството за разучаване на тънкостите в народните хора, които ще бъдат задължителен елемент от тазгодишното издание на конкурса.

Програмата „Пътят към короната“ представлява подготовка на кандидатките за Короната на Царицата, изпълнено с множество предизвикателства за истинска дама – опознаване на културно-исторически забележителности в Казанлък, културни институти, уроци по протокол и етикет... Всички занимания по програмата подготвят претендентките за достоен посланик на красотата на Долината в бъдеще.

Пресцентър на община Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666