www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Света Божествена литургия в Деня на Благовестието отслужи в родния си град Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан в Катедрален храм "Успение Богородично", в съслужие с казанлъшки духовници и хора на старозагорския храм „Свети Николай Чудотворец“.

Проповед за един от най-големите християнски празници, който народът тачи като „половин Великден“ изнесе Негово Високоблагоговейнство иконом Николай Георгиев, началник на „Връзки с обществеността“ към Светия Синод на Българската православна църква: „Честит и благословен празник за много години! Днес е денят на православната християнка, на жената, на майката. Няма по-горен измежду човеците от Божията майка.“, отбеляза той в словото си към Кмета на Казанлък Галина Стоянова и десетките миряни в храма. „Приемете нашия дълбок и смирен поклон и благодарност за това, че Ви има! Празнувайте, както Света Богородица е празнувала с думите: “Ето ме, Господи, нека ми бъде според думата ти и се радвайте на благодатта, която ни се дава свише да можем да я благодарим!“, призова в проповедта си прот. Николай Георгиев.

Радостната вест за приобщаването на новия монах Калиник към Старозагорска епархия в лоното на православната църква в навечерието на празника сподели Дядо Киприан с присъстващите и пожела на казанлъчани: „Бъдете верни православни християни по Христовия път в истината, благовестието и любовта!“.

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666