www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

За годишнината бе валидирана марка с лика на земеделския лидер, политик и държавник

“Днес отбелязваме 140 години от рождението на Александър  Стамболийски – основоположник, идеолог и водач на Българския земеделски народен съюз, виден общественик и публицист, оратор и парламентарист. Радвам се, че всички заедно сме тук, за да се поклоним пред делото на политика, държавника, демократа и да продължим неговия път и да работим за свободна и независима България. Това заяви председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева пред представителите на всички земеделски организации при отбелязването на годишнината от рождението на земеделския водач.

В навечерието сме на избори за Европейски парламент, които са много важни за бъдещето на ЕС, каза тя и припомни, че “в далечната 1920 г. Стамболийски вижда бъдещето на Стария континент като Съединени европейски щати и очертава основните принципи на сегашна обединена Европа, от която сме част днес.” 

Събитието уважи лично председателят на парламента Цвета Караянчева. Тя поздрави представителите на земеделските организации и изтъкна “примера на  Стамболийски, който като земеделски лидер и политик обединява хората.

Няма нищо по-добро от това да работиш за България като даваш всичко от себе си за просперитета на страната”, каза председателят на Народното събрание.

Пред паметника на Врабча 1 в София дойдоха също председателите на ЗНС Румен Йончев, на БЗНС Николай Ненчев, на СЗ “Александър Стамболийски”  Спас Панчев, зам.-председателят на ПП “Никола Петков” Борислав Алексиев и много земеделци.

Гости на събитието бяха доц. д-р Тодор Чобанов - зам.-кмет на Столичната община,  председателят на СДС Румен Христов и лидери на партии от демократичното пространство.

По традиция и тази година на 1 март пред паметника на Стамболийски на ул. “Врабча” 1  в столицата  бяха поднесени венци и цветя в знак на признателност пред делото на земеделския лидер.

Преди това в Централна поща бе валидирана пощенска марка, посветена на 140 години от рождението на българския държавник.

Българското маркоиздаване има своеобразна Алея на славата за националните лидери с най-голям принос в родната ни история и специално място в нея е запазено за Александър Стамболийски, заяви по време на тържествената церемония заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Димитър Геновски.

Печатът върху изданието бе поставен съвместно с лидера на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева, председателите на БЗНС Николай Ненчев и на ЗНС Румен Йончев, председателя на Съюза на филателистите в България  Спас Панчев, зам.-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Димитър Геновски и директора на „Български пощи“ ЕАД Деян Дънешки.

От Обединени земеделци в събитието участваха и членовете на националното ръководство доц. Людмила Лозанова, Красимир Вълев и председателят на Експертния съвет на партията Лъчер Вълев.

Пресцентър на ПП Обединени земеделци

 

 

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666