JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Днес в спортната зала на стадион ,,Севтополис“ в Казанлък завърши Общинският кръг по волейбол за възрастова група 8 - 10 клас.

Първенци са волейболистките на ПХГ,,Св. Св. Кирил и Методий“ при девойките и отборът на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт при юношите.

Момичетата и момчетата на СУ,,Екзарх Антим I“ завоюваха твърдо вторите места в двете класирания.

Трети при девойките са състезателките на Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм, а при юношите - отборът на ПГ,,Иван Хаджиенов“.

Община Казанлък награди победителите с грамота, купа и топка, а заслужилите второ и трето място – с грамоти.

Първенците продължават състезанието на областен кръг следващата сряда в град Стара Загора. Там на 26 февруари се изиграха срещите от Областен кръг за възрастова група 5 - 7 клас. Момичетата и момчетата на казанлъшкото ОУ“Кулата“ се представиха достойно и завоювха първото място при девойките, които продължават надпреварата на зонален кръг, а юношите убедително стъпиха на втората стълбичка.

Община Казанлък благодари на всички ученици, които участват в спортните състезания и им пожелава никога да не се предават и да играят със силен спортен дух за успех и в следващите етапи от състезанията!

 

Пресцентър на община Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666