JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

МОС, е неформална група от млади хора, обединени на доброволен принцип, свързани от желанието за развитие на младежта в общината. МОС функционира към общинската администрация, като представя и търси решение съвместно с Община Казанлък, относно наболели проблеми в сферата на младежта.

Целите на младежкия съвет са:

  • да повиши осведомеността на младите хора във връзка с възможностите им за развитие, обучение и придобиване на ценно неформално образование и опит чрез дейността си, като достигне до по-голям брой млади хора;
  • да реализира общи инициативни и проекти;
  • да стимулира участие на младежите в обществения живот и да допринася за сформиране на гражданско самосъзнание.

Ако Вие сте амбициозен млад човек с мнение и виждане за развитие и подобряване на средата за живот в нашата община и всичко това Ви звучи интересно, полезно и заинтригуващо, сега е моментът да се присъедините към нас.

Тазгодишният подбор на млади съветници ще се проведе съвместно със състезание, носещо името  "Стратегът“, чиято цел е да открие най-заинтересованите и активни младежи.

Участници в избора за нови членове на МОС, както и в състезанието могат да бъдат всички лица с постоянен или настоящ адрес на територията на община Казанлък, както и учащи в диапазона от 15 до 29 години.

Информационни събития ще се проведат в средните училища и професионални гимназии в периода до 13.03.2019 г.  За представители на НПО или сдружения и граждани, младежите ще организират Информационно събитие в сградата на Младежки дом – гр. Казанлък на 15.03.2019г. от 18:00 часа.

Заявление по образец (Приложение I от Правилник за избор на членове на Младежки общински съвет - Казанлък) се подава до 25.03.2019 г. и можете да го намерите на официалния сайт на Община Казанлък ( www.kazanlak.bg ), рубрика „Портал за младежта“, подрубрика „Общински младежки съвет“ и на фейсбук страницата Младежки Общински Съвет Гр. Казанлък

Снимка: Архив Радио Севтополис

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666