JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Инициативите на ученическия парламент на ПГ „Иван Хаджиенов“ осигуряват истински добро настроение в делника, истинско патриотично отношение в празника и много специално внимание към дати, поводи и личности. Още в първия ден на месец март можем да се похвалим с поредните интересни инициативи - на входа ни посреща „технично“ мартенско табло. Учениците от 9 в клас сами  изработиха традиционните Пижо и Пенда и с техническа  щриховка изписаха „Честита Баба Марта“, с което елегантно ни напомнят, че поздравът е от техници. Учениците направиха и  над 400 мартеници - за всички, украсиха светещо дърво в бяло-червени нюанси! 

До дървото с мартеници е специално оформения кът на родолюбието. Учениците от 9а клас създадоха макет на Стара планина. Акцентът в макета е славното място от август 1877- епопеята на Шипка. Със знаковия текст на Вазов и с изображение на боевете младите техници показват не само майсторството си в приложното изкуство, но и патоса, вложен при изработката на този проект. Създадените следи от хаджиеновци по повод двата празника ще оставят трайното усещане за съхраняване на българските традиции и на патриотичното отношение и самочувствие!

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666