JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Цинично е, че ГЕРБ гласуваха повече пари за боклука пред децата на Казанлък, заяви председателят на БСП Румяна Друмева

„Цинично е, че ГЕРБ гласува повече пари за боклука пред децата на Казанлък”, така председателят на БСП Румяна Друмева обясни неподкрепеното предложение на левицата  за подкрепа на родителите в размер на 500 лв. при новородено дете.  „Това ще стимулира отговорното родителство и ще подпомогне младите хора”, подчерта тя. Парите  в  тазгодишния бюджет за чистотата  стават над 5 млн.  96 хил. лв. с  предложената и гласувана от ГЕРБ   финансова помощ  в размер на  половин милион лева.

Друмева и  общинският съветник Теодора Иванова се срещнаха с енинци на чаша чай.  Те  недоумяват защо не се води политика  за младите хора и семействата при данните за обезлюдяване на населените места и демографската катастрофа. Хората са изненадани, че за поредна година  училището е без грижа за ремонт и саниране, каквато получават други училища и села в общината. Без грижа остава за поредна година и читалищната сграда.

 

„Предложихме  да се ремонтира покривът на сградата на здравната служба в Енина, защото той наистина ще падне, по неясни за мен причини ГЕРБ не го приеха, а кметът на селото предпочете да замълчи”, каза Иванова.  Тя предложи енинци за направят своя визия за развитието на селото и наесен местните избори да променят статуквото за следващите 4 години. Местните жители се надяват някой да разреши най-сетне проблема с вадите, които създават напрежение и  недоволство сред  енинци и да се намери решение  за  канализацията и газификацията в населеното място.

БСП-Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666