www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Девет вълнуващи съдби преплита бг адаптацията  на  световния хит „Human” на  Rag'n' Bone Man, изпълнявана от „Бабсбг”. Това е втората песен на казанлъшките рок баби, която ще представят за Деня на влюбените.

„Тя е специална, вдъхновена от личните житейски преживявания, предизвикали  текстописецът Петър Москов да сътвори  една уникална история за силата на любовта, младостта, болките, страха на деветте жени от Бабсбг”, сподели ръководителят им Стоян Петров.  По думите му R&B парчето възпламенява страстта за живот и превръща  изпълнението им в празник за сърцата:

…Бръчици ситни . Бели коси.

Нощи самотни. Ден тъмносив.

Странно красив...

Ден предпоследен. Или не?

Безкрайно ценен или не!

Внезапно влюбен в мен.

Ден, оглупял съвсем...

Рефрен:

Хей,жива съм и тук съм аз! -

ще изкрещя на глас,

но...

Няма никоя от нас

над времето власт!

Първата им адаптирана  песен "I want to break free" на Queen, която разказва историята на две комшийки, скоро ще бъде записана в студио. „Интересът към „Бабсбг” е огромен, подготвяме фотосесия  и трети сингъл, провокиращ  женския сблъсък в хард рок”, издаде Петров. Неговият екип сериозно  се е заел да вае талантливите им образи, подготвяйки ги и с уроци по актьорско майсторство, сценични движения и поведение.

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666