www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

20-годишнината от създаването на Областна администрация с административен център Стара Загора днес в Областна администрация уважиха трима зрелостници от Казанлък, заедно с ученици от основни и средни училища от още 9 общини на Старозагорска област. В рамките на Деня на отворените врати, организиран от областния управител Гергана Микова младежите разгледаха различни административни звена и се запознаха с тяхната работа. Към пожеланията на Гергана Микова тримата представители на младите хора в Града на розите споделиха своите впечатления от видяното в Областна администрация Стара Загора.

Ще се радвам, ако умни, амбициозни и усмихнати млади хора като вас влязат в българските администрации и държавни институции след завършване на образованието си. Много се надявам, че където и да учите по света, ще пожелаете да се върнете в родината си, защото България има нужда от вас“, каза Гергана Микова.

Йоан Иванов, ППМГ „Никола Обрешков“: „За всеки незапознат, а и особено за младите хора, чиновническата работа не е нещо, което предизвиква голям интерес. Поради тази причина подобни събития винаги могат да окажат позитивно влияние. Участвах в избрана група от Община Казанлък, която трябваше да представи младежта на града. Макар и естествено, ние да не представляваме всички, нашето мнение може да въздейства на връстниците ни. Когато разбрах, че ще участвам не очаквах събитието да бъде вълнуващо, но определено беше образователно. Работата на хората в Областна администрация не е нито най-добре платената, нито най-интересната, но е ключова за работата на механизма наречен „институция“.

Тонита Пенева, СУ“Екзарх Антим I“: „Имах честта да бъда част от представителната група на Община Казанлък в Областна администрация – Стара Загора. За пръв път участвам в такава инициатива и съм много впечатлена от възможността да видя и да усетя начина, по който работи администрацията. Всъщност, те не са обикновени хора! Останах с впечатлението, че хората там, макар и малко на брой, само 34 човека са един невероятен екип и са здраво сплотени, за да не бавят работата си. Имахме възможността да видим как се обработват секретните документи, как работят хората в кризисни ситуации, запознахме се с директора и Областния управител. Едни невероятни хора! Радвам се, че участвах и имах тази голяма възможност! Бих го направила отново!“.

Павлин Петров, Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт – гр.Казанлък: „Винаги съм си мислел, че трябва да се обръща повече внимание на младите лидери, но днес се уверих, че това вече се прави. Аз участвах с удоволствие на празника на Областна администрация Стара Загора и си пожелавам гласът на младите хора да е дсе по-активен при създаването на местните политики!“.

 

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666