www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

С 2 имота Община Казанлък да подпомогне финансовата стабилност на МБАЛ“Д-р Христо Стамболски“ЕООД бе предложено днес на заседанието на Общински съвет – Казанлък. Предложението направи общинският съветник д-р Стефка Димитрова, председател на Комисията по здравеопазване към Общински съвет – Казанлък. Кметът на община Казанлък Галина Стоянова ще предостави за продажба имоти общинска собственост, сумите от която ще постъпят за покриване на стари задължения или за инвестиции на казанлъшката многопрофилна болница. 

В мотивите се посочва, че дружеството е с очаквана загуба в размер на 170 000лв. към края на миналата година, с което общата натрупана загуба нараства до 2 092 000лв. В същото време, задълженията на болничното заведение към доставчици достигат 1 313 000лв. Тъй като дружеството не разполага с лостове за предприемане на кризисни мерки, а Общината – със свободни средства, след проведени разговори страните се разбират да предприемат оздравителни действия за гарантиране на обслужването на жителите на града и общината от МБАЛ“Д-р Христо Стамболски“.

Пресцентър на община Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666