www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Новата година започна с награди и приятни изненади за младите писатели от клуб "Светлини сред сенките" при ОДК "Св. Ив. Рилски". Още в първите дни на 2019 гадина, четирима от авторите на клуба получиха призови награди от Националния литературен конкурс, посветен на 84-годишнината от рождението на Дамян Дамянов. В първа възрастова група, раздел поезия, на 1-во място се класира Фая Гератлиева - 9 год, във втора възрастова група - проза, четиринадесет годишният Кирил Димов, е с втора награда, а в раздел визуални изкуства, отново на второ място е Лъчезар Йорданов - също на 14 год.

В трета възрастова група, раздел - поезия, Сюзън Гератлиева е класирана също на второ място.
Трима са наградените участници от Националния конкурс "Историята помни Ястребино", посветен на 75-годишнината от разстрела на шестте ястребинчета.
Фая Гератлиева - 9 год. е класирана на 1-во място за есе, а Симона Йовчева, съшо деветгодишна, е с първа награда в раздел - поезия. На трето място, за есе, във втора възрастова група се класира Кирил Димов.
Клуб "Светлини сред сенките" традиционно ще участва във фантастичния фестивал "През 9 земи", където творците ще представят най-новата си книга "Момичето от квартала" и последните си три клипа. Децата продължават усилената работа по новите си романи, като и участието си в множество Национални и Международни конкурси.

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666