www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

"Днес в Давос бе официалното представяне на доклада „Иновативна Европа“, по който съм съавтор. Заедно със Световния икономически форум посочихме какво е необходимо да се случи в следващите няколко години, за да имаме конкурентна икономика на фона на бързо развиващия се технологичен сектор на САЩ, Китай и Азия. Прогнозите сочат, че до 2020 г. ще има 760 000 незаети позиции в ИТ сектора, който вече усеща недостиг на кадри." Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, непосредствено след края на пресконференцията. Майдел бе съавтор на една от главите в доклада, за хармонизация на законодателство и стандартите.

"Радвам се, че с екип от дигитални лидери, с които работих се обединихме зад няколко добри примера за иновативни компании в Европа, сред които и българската "Евротръст". Това е компания, която предоставя мобилно приложение за дистанционна електронна идентификация и дистанционно подписване на документи с квалифициран e-подпис, улеснявайки бизнес и частни потребители да извършват важни транзакции, където и да се намират. По този начин целим да покажем, че този тип модели могат да бъдат разгърнати на територията на целия ЕС.“, добави българският евродепутат.

Докладът „Иновативна Европа“ очертава визията как ЕС да стане световен лидер в иновациите и продължава работата на Световния икономически форум и неговите дигитални лидери в Европа. Той се основава на миналогодишната Декларация за паневропейска екосистема за иновации и предприемачество, по която Ева Майдел взе участие в изготвянето, посочвайки важността на оперативната съвместимост и дигитализацията на публичния сектор, като фактори за улесняване на иновациите.

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666