Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Пред Общински съвет – Казанлък днес Кметът Галина Стоянова припомни дългата сага по придобиването на земята в Несебър: „Трябва да отбележим един много дългогодишен казус с имот на община Казанлък, свързан с т.нар. Бунгала на Несебър. Те са били собственост и са собственост на Общината, но земята, която е на много добро място в центъра на Несебър, близо до плажната ивица, повече от 5дка, е била собственост на Агенцията по горите, т.е. държавна собственост.“. Галина Стоянова подчерта изключителното съдействие и заслуги на настоящия министър на земеделието Румен Порожанов за успешното придобиване на атрактивния имот и се позова на думите на министър Порожанов, че „в продължение на над 20 години въпросът се е движел между Община Казанлък, Община Несебър, Агенцията по горите и Министерството на земеделието, храните и горите, без решение“ до сега. 

Това дава възможност догодина Община Казанлък най-после да може да управлява и стопанисва имота и да обяви конкурс за изграждане на нова сграда на атрактивното място в курортния град на Черно море. В тази връзка от полза би била успешната продажба на имота на Общината в Равда – общинския лагер.

„Остава въпросът през 2019г., отново като „мъдреците на Града“ да вземем заедно доброто решение за управление и стопанисване на този имот, така че Община Казанлък в дългосрочен план да има своите ползи от него“, посочи Кметът Галина Стоянова. Тя призова общинските съветници да обмислят различни идеи, които да обсъдят заедно, „за да вземем общо решение, в полза на всички казанлъчани и на община Казанлък“.

Пресцентър на община Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666