Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

На 10.11. в зала «Багира», гр. Казанлък се проведе държавен турнир по спортни танци и Купа България. КСТ«Роза» при ОДК «Св. Ив.Рилски» участва с 6 танцови двойки.В турнира за Купа България, със среброто се окичиха  Стоян Петров и Елис Табакова, които се състезаваха при танцьорите над 19 год. Стандартни танци.

Пламен Божев и Йоана Велева станаха четвърти при състезателите над 19 год. – латина. На четвърто място се класира и двойката Николай Ламбов и Габриeла Инджова, при юношите старша възраст – латина. На седмо място и само на крачка от финала бяха двойките Никсън Цветанов и Александра Дечева, младежи, стандарт и Кирил Димов и Любов Нешева, юноши старша възраст, стандарт.

В Държавния турнир, в Клас А, стандарт Стоян Петров и Елис Табакова, отново завоюваха бронзови медали. Пламен Божев и Йоана Велева, станаха също втори в Клас В, латина. Със сребърни медали се окичиха и Никсън Цветанов и Александра Дечева в Клас В, стандарт. Двойката Стелиан Владев и Милана Бездичка, Клас 15D, също се класираха на второ място.

Състезателите от КСТ «Роза» продължават усилената си подготовка за предстоящите състезания, както и за традиционния за клуба Кoледен бал, който ще се проведе на 18 декември, в ресторант «Казанлък».

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666