JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

По покана на кмета на френския град Грас на посещение на традиционния Празник на жасмина в световната парфюмерийна столица гостуват приятели от Община Казанлък.Те участват в тържествата, посветени на красивото цвете, прославило със своя аромат жителите на Грас.

По време на срещата на Кмета на Грас Жером Вийо и неговия екип и делегацията от Казанлък бяха обсъдени възможностите за задълбочаване на сътрудничеството в конкретни сфери на културата и бизнеса през следващата година, както и предстоящи взаимни гостувания от двете страни.

Представителите на Община Казанлък, водени от Николай Златанов – председател на Общински съвет – Казанлък са Владимир Русев – общински съветник, заместник-председател на Комисията по здравеопазване и член на Комисията по образование, младежки дейности, спорт и туризъм и Цветелина Станчева – Връзки с обществеността в община Казанлък. Те предадоха поздравленията на Кмета Галина Стоянова към нейния френски колега и Почетния знак на Казанлък. Изразената от Галина Стоянова надежда за успешни съвместни проекти в бъдеще срещна сърдечната подкрепа на Жером Вийо.

Сближаването между двата града, прославени по света с ароматните си цветя започва през 2004г. През 2011г. е подписана Харта за приятелство, която продължава взаимните контакти с все по-пълноценна размяна на визити и обмен на опит в различни области.

Пресцентър на община Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666