JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

От община Казанлък каним всички родолюбиви българи на 2 юни, събота от 10,00ч. пред барелефа на Христо Ботев в парк „Розариум“, за да почетем заедно 142 години от гибелта на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България!

Нека заедно да сведем глави и да си спомним великото дело на пламенния боец, журналист, поет и преводач, посветил живота си за свободата на Отечеството!

Наред с официалните лица, представители на Общинското ръководство и Общинския съвет, обществени организации, училища и гимназии на честванията за саможертвата на един от най-големите герои на България Община Казанлък е поканила своите чуждестранни гости от делегации на побратимени градове.

Церемонията по полагане на цветя ще бъде предшествана от едноминутно мълчание на колене в памет към героите на 2 юни – Деня на Ботев и загиналите за свободата на България.

След празничните събития в съботната програма на Фестивал на розата 2018 ч. честванията за 2 юни ще завършват на площад „Севтополис“ в 21,00ч. с тържествена заря – проверка.

Пресцентър на община Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666