JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през

http://tunein.com/radio/Radio-Sevtopolis-Kazanlak-s225879/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

Много казанлъчани откликнаха на призива на Община Казанлък „Да посрещнем пролетта в Казанлък начисто!“ и днес освободиха домовете си от ненужна битова техника, оборудване и дрехи.

Към базата на партньорската фирма „Монамур 6“ООД  на язовир „Копринка“ са извозени близо един тон стари мебели,  печки, хладилници, перални и др.

За град Стара Загора са заминали близо шест тона излязла от употреба битова електроника – телевизори, радиоапарати, компютри и др., извозени от партньорите на Общината от фирма „Елтехресусрс“ АД, които и преди акцията приемаха заявки на телефон 080014100, а поръчката може да се прави през цялата година.

В кампанията тази събота бяха организирани 12 мобилни пункта с 14 служители на Общинското предприятие по чистота и 4 еколози. На всеки пункт бе разположен контейнер тип „Бобър“ за изхвърляне на стари дрехи. Към Претоварната станция до старото сметище на града са извозени над 18 контейнера тип „Бобър“ с овехтели и износени дрехи.

Освен контейнерите тип „Бобър“, за да обслужи всички желаещи от Общината бяха осигурени 3 контейнера с вместимост 6 куб.м., 9 контейнера с вместимост 2,8 куб.м. и един сметосъбирачен камион с вместимост 14 куб.м.

Резултатите от екологичната съботна акция показват, че казанлъчани посрещат топлото пролетно време с разчистена битова техника и мебели.

Предстоят месеците с най-интензивни ремонти и напомняме телефона на Общинското предприятие по чистота, на който могат да се правят поръчки за контейнери за строителни отпадъци  и старо домакинско обзавеждане 0431 63 880 от понеделник до петък, от 08,00ч. до 17,00ч. срещу 56,64лв. с ДДС през цялата година!

Жителите на Казанлък могат и сами да изхвърлят срещу заплащане за количество своите едрогабаритни отпадъци на Претоварната станция, до старото сметище на града, която работи по същото време, плюс съботния преди обед.

Пресцентър на община Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666