JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през

http://tunein.com/radio/Radio-Sevtopolis-Kazanlak-s225879/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

В Община Казанлък започна записването на желаещи да се включат в едно от най-новите и атрактивни събития по време на Фестивал на розата – изложбата-базар на цветя „Цветен Казанлък“.

Приканваме производителите и търговците на цветя да се възползват от възможността в красивия парк „Розариум“ пред многобройните гости в празничните дни от страната и света да рекламират своя бизнес като демонстрират своите аранжировки, да продават отрязан цвят, декоративни растения, посадъчен материал, препарати за градината, както и други артикули, свързани с градинарството и отглеждането на цветя, да обменят опит с колеги и да създадат нови приятелства!

През 2018 година Казанлък отбелязва за 115-ти път своя красив и цветен празник и ще избере юбилейната 50-та Царица Роза. Популярността на празника отдавна е надхвърлила границите на България и богатата му програмата включва десетки събития, изложби и базари. Станете част от тях с участието си в „Цветен Казанлък“!

Изложбата-базар ще бъде открита на 24 май 2018г. и ще продължи през всичките кулминационни дни на тържествата до 03 юни 2018г., включително.

Лице за контакт: Татяна Станева, гл.експерт ИУС, тел. 0431 98 243, GSM 0888804627, e-mail Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Пресцентър на община Казанлък

 

 

 

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666