JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през

http://tunein.com/radio/Radio-Sevtopolis-Kazanlak-s225879/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

Опознавателна среща, под мотото "ГЕРБ Казанлък увеличава състава и качеството си!", се състоя в Града на розите. По време на нея новоприетите членове се срещнаха с общинското ръководство на партийната структура, както и с представители на присъдружните организации. Новите членове бяха приветствани от общинския координатор на ГЕРБ Казанлък - Галина Стоянова. Ръководителят на местната структура подчерта, че Казанлък през годините, от учредяването на ПП ГЕРБ, е имала 4 народни представители - Емил Караниколов, Аксения Тилева, Нено Влайков и Борис Кърчев, който в момента е част от 44 НС. Тя допълни, че Борис Кърчев заедно с колегата си от Стара Загора Радостин Танев имат пореден съвместен приемен ден на 26-и март в офиса, по време на който всеки може да сподели своите предложения и проблеми.

 

„Партия ГЕРБ дава възможност да се докаже всеки един от Вас в една или друга среда“, каза организационният секретар Радиана Стефанова. Тя допълни, че откакто Галина Стоянова е кмет на Казанлък, заедно със своя екип – се работи в посока развитие на общината и положителните промени се виждат.

Председателят на Общинския съвет на Казанлък Николай Златанов представи съветниците на ГЕРБ в местния парламент. Златанов обясни и как се формира една листа и колко е важно в нея да има специалисти в различни области.

"В момента - с Българското председателство на съвета на Европейския съюз се чува нашият глас в сърцето на Европа и се задава тона на работа в Стария континент", каза народният представител Борис Кърчев. Новоприетите членове разбраха от Кърчев подробности как от влизането си в ГЕРБ от гражданската квота е бил избран първо за общински съветник и след това за народен представител.

Пресцентър на ГЕРБ – Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666