JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е регистрирано едно престъпление. Разкрити са три престъпления.

Разкрити престъпления:

В бюлетин № 253/2017 г. на ОДМВ Р- Стара Загора е отразена взломна кражба на електроуреди и килими от къща, намираща се в гр. Стара Загора, на ул. "Беласица", за която в Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.195 от НК. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието - 36-годишен мъж от гр. Стара Загора. Същият е задържан във Второ РУ – Стара Загора за срок до 24 часа.

В бюлетин № 3/2018 г. на ОДМВР - Стара Загора е отразена кражба на преносим компютър от къща, намираща се в гр. Стара Загора, на ул."Зайчова поляна". Във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 23-годишен мъж от гр. Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа.

В бюлетин № 360/2017 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба на 4,5 литра домашна ракия от къща в с. Свобода, общ. Чирпан, за която в РУ - Чирпан е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на престъплението е 24-годишен мъж от същото село. Работата по случая продължава.

По-характерни престъпления:

На 03.01.2018 г., в 06.08ч., във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от 31 годишен мъж от гр. Стара Загора, че около 05.10 ч., е установил, че гори личният му л.а."БМВ 330", който е бил паркиран в гр. Стара Загора, кв."Три чучура". Собственикът сам е предприел действия за потушаване на пожара. От извършеният оглед е установено, че частично са обгорели преден ляв калник и подкалник, както и предния капак на автомобила. Образувано е досъдебно производство по чл.330 от НК.

 

 

 

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666