JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Днес в зала „Севтополис“ в хотел „Казанлък“ приключи Коледен шахматен турнир за деца за купа „БСП Казанлък“. Спортната надпревара бе организирана от Българската социалистическа партия в Казанлък по повод Коледно-новогодишните празници.

Купата на Столетницата в Казанлък бе завоювана от осем годишния Симеон Дичев.

В турнира взеха участие 30 деца на възраст от 5 до 14 години. Малките шахматисти мериха сили в пет кръга разпределени в три възрастови групи – до 8 години, от 8 до 10 години и от 10 до 14 години.

 

Шахматният турнир премина под съдийството на Майстора на спорта, ФМ Петранка Драганова, дългогодишен треньор по шах и състезател и Стоян Стоянов – многократен областен шампион – отборен.

В Генералното класиране първи и носител на купа „БСП Казанлък“ с 5 точки се нареди Симеон Дичев. Втори само с точка след него бе Християн Любенов, а трети се класира Божидар Петков.

При най-малките второто място зае очарователната Калина Шипкова, а на третото място се нареди Тимур Попрунений.

При най-големите шахматисти първото място зае Радослав Бъцков, втори стана Стоян Георгиев, а третото място зае Антония Янкова.

Председателят на БСП Казанлък Станимир Стефанов връчи купата на победителя. Той поздрави участниците включили се в  Коледния турнир по шах за деца и заяви, че шаха е спорт, на който трябва да се обръща повече внимание и обеща на малчуганите още много партии шах и занапред.

Всички участници в турнира получиха подаръци осигурени от Столетницата в Казанлък.

 

 

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666