JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през

http://tunein.com/radio/Radio-Sevtopolis-Kazanlak-s225879/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

Държавата ще подкрепи Община Казанлък при реализирането на ремонтните дейности на надлеза, отвеждащ пътникопотока от града към местната оръжейница “Арсенал” АД, това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов при посещението си в града на розите. Още през 2016 г. Община Казанлък разработи проекта за реконструкцията, чиято стойност е 1,2 млн.лв. “Макар този пътен участък - надлезът - да не е част от общинската инфраструктура, ремонтът е нужен. Благодарение на разбирането от страна на Цветан Цветанов и министърът на регионалното развитие ремонтът ще се случи”, поясни кметът на Казанлък и председател на казанлъшката структура на ГЕРБ Галина Стоянова, като отбеляза, че дневно над 10 000 души ползват надлеза.

Тя припомни, че опозицията критикува държавата, че отделя средства за общините, но и риторично попита: “А за кого другиго да ги дава?”

Стоянова, която получи от Цветан Цветанов висока оценка за свършеното в Община Казанлък през 2017 г, бе категорична, че не трябва да се политиканства, а да се действа и работи, и даде за пример получената подкрепа и от трите правителства на Бойко Борисов. “В ГЕРБ няма какво да делим. Ние сме единни и работим заедно, в екип”, подчерта Галина Стоянова.

В момента Община Казанлък няма задължения, за разлика от 2011 г, когато при встъпването си в длъжност, кметът Галина Стоянова завари 10 млн.лв. задължения към контрагенти. Нещо повече. Днес Община Казанлък се развива успешно, надгражда вече постигнатото през последните 6 години, констатира Цветан Цветанов. Той заедно с кмета Стоянова, Емил Христов - заместник-председател на НС, Борис Кърчев и Маноил Манев - народни представители, направиха оглед как протичат ремонтните дейности в кв. Изток и получиха специални благодарности от жителите на квартала. Кольо Петков - един от живущите в бл. 27, посочи, че от 1981 г. насам такива мащабни реконструкции не са правени.

Проектът e предназначен изцяло за кв. "Изток" и е на обща стойност 5 655 048,59 лв. От тях 4 806 791.31 лв. са от Европейския фонд за регионално развитие по ОП „Региони в растеж" 2014-2020 г., а останалите 848 257,28 лв. са осигурени от държавата.

Освен модернизацията на кв. „Изток“, в града се изпълнява и проект „Обновяване на образователната инфраструктура в Община Казанлък", финансиран също по ОП „Региони в растеж 2014-2020". Проектът на обща стойност 9 504 532,06 лв. ще обхване двете детски градини в кв. „Изток“, училищата в градовете Шипка и Крън и тези в селата Овощник и Хаджидимитрово. Освен строително-монтажните работи като въвеждане на мерки за енергийна ефективност, ремонт и изграждане на водопровод и канализационни инсталации, газификация и свързване с градската газоразпределителна мрежа, ще бъде извършен и цялостен монтаж на напълно ново оборудване.

Пресцентър на ПП ГЕРБ - Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666