Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Областният управител Гергана Микова и зам. областният управител Петя Чакърова присъстваха на 10 юни вечерта на Празника но розата и минералната вода в Павел баня. Гости на тържествата в курортното градче бяха и посланикът на Палестина у нас д-р Ахмед Ал Мадбух, руснаци от побратимения на Павел баня град Лиски, група приятели от Македония, много туристи от цялата страна.

Празникът започна с обиколка на официалните гости в  „селските дворове”. В парка срещу Общината всяко от 13-те села на община Павел баня беше обособило своя „територия”, на която представяше типични за региона ястия и занаяти. Руският град Лиски и кметът на Павел баня Станимир Радевски участваха в импровизираното кулинарно изложение със самостоятелни щандове. В своята разходка из „дворовете” г-н Радевски и неговите гости бяха предвождани от тазгодишната Царица Роза Маргарита Христова и Царя на минералната вода Георги Каратенев.

След кулинарната фиеста гостите се насладиха на феерия от цветове, музика и танци, представена на централния площад „Освобождение” от фолклорни и кукерски групи от България, Русия, Македония и други страни.

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666