Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Днес по време на редовната сесия на ОбС-Казанлък трима общински съветницаи от групата ан БСП напуснаха заседанието на старейшините. Пред тяхната партийна медия тримата обвиниха сегашното управление на ГЕРБ в обшина Казанлък че играе политически игри и местните социалисти нямат заместник предсдател. Тримата отправиха негативни послания по отношение на председателя на ОбС - Николай Златанов, без да възприемат неговите аргументи, защо левицата в Казанлък няма да получи място в Председателския съвет.

Преди няколко часа от самия пресцентър на ОбС на БСП-Казанлък разпространиха уточнение в което се казва: "Общинският съвет на БСП-Казанлък на свое заседание през май 2016 г. е взело решение: в Общински съвет-Казанлък да няма зам. председател от квотата на БСП с мотивите, че няма да участва във безпринципни коалиции с ГЕРБ в Града на розите."

Интерсното е дали същите тези съветници от групата на БСП в местния парламент не се опитват да нарушат решението на техния ръководен орден или те не са знаели за него и са подтиквани от личностни властови амбиции, чрез които сочения като фаворит за заместник председател от групата на социалистите Пламен Караджов да продължи да саботира дейността на казанлъшките старейшини?

Радио Севтополис

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666