JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

 

Картината "Conte Mirifique, Fondation Cartier, Paris 14?me" на казанлъшкия художник Боре Иванов е преселектирана за участие във финалната фаза на най-престижня конкурс за живопис и скулптура на реалистично изкуство "Figurativas 2017", организиран фондация "Fundaci? Privada de les Arts i els Artiste"  в Европейския музей на модерното изкуство в Барселона. Наградния фонд на спечелилите художници е над 40000 евро. Целта на фондацията е да търси и промотира художници от цял свят, творящи в областта на фигуративните изкуства. Нейната цел е да спонсорира авторите в областта на реалистичното изкуство.

 

Журито е съставено от световни величия в областта на реалистичното изкуство - арт-галеристи, критици и ще се събере да оцени творбите на 15 юни, а церемонията по награждаването и откриването на изложбата с наградените творби е на 20 септември, след което следват изложби в Ню Йорк и други градове по света.

От селекционираните автори на предходния конкурс през 2015 г. е нямало нито един художник от България, от Франция са останали само двама, от които единият е Боре Иванов, чиито творби са били публикувани в каталога на конкурса. Въпреки това след приключване на финалната селекция нито един представител на Франция не е бил премиран. За тазгодишния конкурс все още всичко се пази в тайна и ще стане известно на 15 юни, след решението на журито.

"Много се радвам да представя Франция и Париж сред най-добрите творци реалисти в света!" - сподели в своя профил във Фейсбук, роденият в Казанлък художник.

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666