Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 15 януари 2017 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и е настъпило едно пътнотранспортно произшествие с пострадали.

Бързи производства:

На 14.01.2017 г., в 04.30 ч., в гр. Стара Загора, на кръстовището на ул. "Хаджи Димитър Асенов" и ул."Цар Калоян", полицейски екип на Второ РУ – Стара Загора е спрял за проверка л.а."БМВ", управляван от Л. Ч., на 24 г., от гр. Мъглиж. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 1.24 промила алкохол в издишания въздух. Във Второ РУ - Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б ал.1 от НК, а Л. Ч. е задържан за срок до 24 часа. 

На 14.01.2017 г., около 21:30 ч., в с. Богомилово, общ. Стара Загора, служители на Второ РУ – Стара Загора са спрели за проверка л.а. "Фолксваген", управляван от С. С., на 45 г., от с. Кирилово, общ. Стара Загора. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 2,18 промила алкохол в издишания въздух. Във Второ РУ - Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б ал.1 от НК, а С. С. е задържан за срок до 24 часа.

Пътнотранспортни произшествия:

На 14.01.2017 г., около 05.20 ч., в гр. Казанлък, по бул."Александър Батенберг", в посока изток, се е движил л.а."Опел", собственост и управляван от Ж. П., на 37 г., от гр. Казанлък, лишен от управление на МПС със съдебен акт. В района на бензиностанция „OMV” автомобилът излиза от пътното платно в дясно по посока на движението и се удря в стълб за улично осветление и в тръба на пътен знак.

При настъпилото ПТП возещият се в автомобила на предна дясна седалка 40 годишен мъж е получил фрактура на две кости на дясната китка. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота.

Водачът e тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 1,55 промила алкохол в издишания въздух. Същият е отказал медицински преглед на място, но по-късно е заявил, че има болки в коремната област и е откаран за преглед във ФСМП - Казанлък, където е установено, че има спукан далак. Настанен е за лечение в МБАЛ -  Казанлък, с опасност за живота. В РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: