Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 25 декември 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са започнати четири бързи производства.

Бързи производства:

На 24.12.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство за престъпление по чл.343"б", ал.3 от НК срещу Н. Г., на 22 г., от гр. Казанлък, затова че на същата дата, около 16.27 ч., в гр. Казанлък, по бул."Освобождение", е управлявал л.а. "Мерцедес" след употреба на наркотично вещество - канабис, установено с техническо средство. Н. Г. е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък. 

На 25.12.2016 г., в 00.45 ч., в гр. Казанлък, на бул."Освобождение", полицейски екип на РУ – Казанлък е спрял за проверка л.а." Опел Вектра", управляван от  Б. М., на 45 г., от гр. Казанлък. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 1.68 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343"б", ал.1 от НК. Б. М. е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък.

На 23.12.2016 г., около 22,50 ч., в  гр. Раднево, на ул."Заводска", полицейски екип на РУ - Раднево е подал сигнал за спиране със стоп-палка на л.а. "Хонда",  управляван от А. Д., на 26 г., от с. Знаменосец, общ. Раднево, но същия не спрял и е бил последван от полицейските служители. Въпреки подадените звукови и светлинни сигнали от полицейския автомобил, А.Д. не преустановил движението си. Спрял, след като допуснал ПТП на ул."Митьо Станев“. Водачът е тестван за употреба на наркотични вещества с техническо средство, което е отчело положителен резултат за амфетамин и метамфетамин.  Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 343“б“, ал.3 от НК. А. Д. е задържан за срок от 24 часа в РУ – Раднево.

На 25.12.2016 г., около 01.25ч.,  в гр. Стара Загора, кв. „Железник“, полицейски служители на Второ РУ – Стара Загора и сектор „Пътна полиция“, ОДМВР – Стара Загора  са спрели за проверка л.а. "Сеат Кордоба", управляван от С. М., на 25 г., от с. Маджерито, общ. Стара Загора. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 1.46 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343"б," ал.1 от НК. С. М. е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора.

 

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: