Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 19 декември 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани две бързи производства. Регистрирано е едно престъпление.

Бързи производства:

На 18 декември  във  Второ  РУ -  Стара  Загора е започнато бързо производство срещу  А.Й., на 29 г., от гр. Стара Загора, затова че на същата дата по ул."Зюмбюля Талимова" в гр.Стара Загора, е управлявал л.а. "Пежо" след употреба на алкохол с концентрация 1,42 промила в издишания въздух, установено с техническо средство.  Водачът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 19 декември  в Първо  РУ- Стара Загора е образувано бързо производство срещу К.К., на 20 г., живущ в гр. Гълъбово, затова че на същата дата в гр. Стара Загора, по бул. "Св. Патриарх Евтимий", е управлявал л.а. "Мерцедес" след употреба на наркотично вещество. Водачът е тестван с техническо средство, което  е  отчело употреба на канабис. Задържан е за срок до 24 ч. в Първо  РУ - Стара Загора.

По-характерни престъпления:

На 18 декември в  РУ - Гълъбово е получено съобщение за извършена кражба на части от агрегат, монтиран в гараж в района на МБАЛ - Гълъбово. От извършения оглед е установено, че неизвестен извършител е проникнал в помещението чрез разбиване на металната гаражна врата, след което е разглобил и откраднал части от електрооборудването. Щетите са в процес на изясняване. В РУ -  Гълъбово е образувано досъдебно производство.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: