Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 22 ноември 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани четири престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 21 ноември в  ОДМВР - Стара Загора е образувано бързо производство   срещу Р.М., на 42г. от гр. Стара Загора, затова че на 21 ноември по ул. "Войвода Стойно Черногорски",  в  гр. Стара Загора, е управлявал л.а."Рено Меган" без да притежава СУМПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

На 21 ноември в  ОДМВР - Стара Загора е образувано бързо производство   срещу Ю.В., на 32г. от с. Ясеново, общ. Казанлък, затова че на 20 ноември по ул. "Христо Ботев",  в гр. Стара Загора, е управлявал л.а."Опел Вектра" под въздействието на алкохол, установено с техническо средство,  което е отчело 1.10 промила в издишания въздух и без да притежава СУМПС, в срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

На 21 ноември  във Второ РУ-Стара Загора е образувано бързо производство   срещу И.М., на 39г. от гр.Стара Загора, затова че по ул."Захарий Княжевски", в гр.Стара Загора   е управлявал л.а."Шевролет Круз", след употреба на наркотични вещества – метаамфетамин, установено  с техническо средство.

По-характерни престъпления:

На 21 ноември  в РУ - Казанлък  е получен сигнал от 59-годишна жена от гр.Казанлък, затова че за периода от 08.00 ч. 21 ноември  до 18.00 ч. на 21 ноември  неизвестен извършител е проникнал в дома и и е отнел сумата от 3950 лева, 650 евро и златни накити. Образувано е досъдебно производство по описа на РУ – Казанлък.

На 21 ноември  в Първо РУ -  Стара Загора  е получен сигнал за извършена кражба от жилище, намиращо се в кв. "Зора", в Стара Загора. На място е установено, че за времето от 12.30 часа до 15.20 часа, неизвестен извършител е проникнал в жилището и  и е извършил кражба на златни накити. По случая е образувано досъдебно производство.

На 21 ноември  в РУ- Казанлък е получен сигнал от 23-годишна жена от гр.Казанлък, затова че за времето от 00.00 ч. до 08.00 ч.  на 21 ноември  в гр. Казанлък, неизвестен извършител, след като е разбил задно, панорамно стъкло на л.а. ''Хонда Сивик ''  е отнел бас каса , усилвател, 2 бр. тонколони и кората на багажно отделение. По случая е образувано досъдебно производство.

На 21 ноември  в РУ-Казанлък е получен сигнал от 35-годишен мъж от гр.Казанлък, за разбито задно стъкло на л.а. "Фолксваген Поло", при което неизвестен извършител е извършил кражба на кората на багажното отделение с монтирани към нея две тонколони. По случая е образувано досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия:

На 21 ноември  на автомагистрала "Тракия" км. 172+800, в посока изток, се е движил л.а." Пежо 206", управляван от 63-годишен мъж от гр.Банско. Поради движение с несъобразена скорост настига и удря отзад т.а." Ситроен Берлинго", управляван от 42-годишен мъж от гр. Сливен. Вследствие на удара т.а." Ситроен Берлинго" напуска пътното платно, и се удря в отводнителен канал, а л.а." Пежо" се преобръща и застава в аварийна лента по таван. Водачът на л.а." Пежо"  получава фрактура на лява ключица. Откаран е  в МБАЛ -  Стара Загора за лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Чирпан.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: