Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 21 ноември 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи производства и са регистрирани четири престъпления.

Бързи производства:

На 19 ноември във Второ  РУ - Стара Загора е образувано бързо производство срещу И.Ц., на 21г., от с. Дъбово, затова че по ул."Мусала", в гр.Стара Загора, е управлявал  л.а. "Ауди А4", след употреба на наркотични вещества – метамфетамин, установено  с техническо средство.

На 20 ноември във Второ РУ- Стара Загора е образувано бързо производство срещу Д.Н., на 32г. от гр. Стара Загора, затова че по ул."Ген.Гурко", в гр.Стара Загора, е управлявал л.а. "Мицубиши Колт", след употреба на алкохол с концентрация 1,50 промила, установено с техническо средство.

На 20 ноември във Второ РУ- Стара Загора е образувано бързо производство срещу Р.Ж., на 42г. от гр. Стара Загора, затова че в с.Ракитница, общ.Стара Загора е управлявал л.а. "Рено" след употреба на алкохол с концентрация 1,69 промила, установено с техническо средство.

На 20 ноември във Второ РУ- Стара Загора е образувано бързо производство срешу М.М.,на 33г., от гр. Стара Загора, затова че по  ул."Св.Отец Паисий", в гр.Стара Загора, е управлявал л.а."Рено" след употреба на алкохол с концентрация 2,34 промила, установено с техническо средство. Престъпление по чл.343 б, ал.1 от НК.

На 20 ноември във Второ РУ- Стара Загора е образувано бързо производство по чл.343б, ал.3 от НК срещу П.М., на 22г. от гр.София, затова че по  ул."Августа Траяна", в гр.Стара Загора, е управлявал л.а."Ауди" 80 след употреба на наркотични вещества – канабис, установено с техническо средство.

По-характерни престъпления:

На 20 ноември в РУ -  Казанлък е получено съобщение от 49-годишен мъж от гр. Казанлък, затова че от 17.00ч.  на 19 ноември до 12.00ч. на 20 ноември неизвестен извършител е отнел 4000 броя розови насаждения, от местността "Овчарниците" в землището на с.Долно Сахране, общ.Павел Баня. Образувано е досъдебно производство по описа на РУ-Казанлък за престъпление по чл.194, ал.1 от НК.

На 20 ноември в Първо РУ – Стара Загора се е явил 34-годишен мъж от село Пшеничево, който заявил, че за времето от 19.00ч. на 19 ноември до 21.00ч. на 19 ноември неизвестен извършител е извършил кражба на мобилен телефон от магазина в  същото село. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ -  Стара Загора.

На 20 ноември в ОДМВР -  Стара Загора  е получен сигнал от 27-годишна жена от гр. Стара Загора, която заявила, че за времето от 18.00ч. до 20.00ч. на 20 ноември неизвестен извършител, е счупил двете странични огледала и срязал три броя гуми на лек автомобил  "Хюндай Акцент" , паркиран пред дома и в село Колена. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ - Стара Загора.

На 20 ноември в Първо РУ -  Стара Загора се е  явил 31-годишен мъж от гр. Стара Загора, който заявил, че за времето от 10.30ч. на 20 ноември до 11.00ч. на 20 ноември неизвестен извършител е извършил кражба на мъжки кожен портфейл със сумата от 820 лева и лични документи от л.а."БМВ", паркиран на ул."Св.Княз Борис" в гр. Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ - Стара Загора.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: