Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 17 ноември 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани две престъпления.

Бързи производства:

На 14 ноември в РУ -  Казанлък  е образувано бързо производство срещу Р.С., на 35г. от с. Едрево, общ. Николаево, затова че в с.Зимница, общ. Мъглиж, е управлявал л.а "Мерцедес", без да притежава СУМПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

На 16 ноември на път II-57, не територията на общ. Раднево, е спрян за проверка л.а. "Сеат Кордоба", управляван от Х.Т., на 28 г. от гр.Стара Загора, осъждан за управление на МПС след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 промила. В хода на проверката, водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,91 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство.

На 16 ноември е получено съобщение от 24-годишна жена , продавач-консултант в магазин, намиращ се на ул.“М.Т.Кавалджиев“ в гр.Стара Загора, която заявила, че е установила, че 35-годишната З.М., от гр. Стара Загора се е опитала да извърши кражба от търговския обект на чифт дамски дънки и дамско яке. По случая във Второ РУ - Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.194 от НК.

По-характерни престъпления:

На 16 ноември в РУ - Казанлък се е явил 35-годишен мъж от гр.Несебър, който заявил, че след като е премахнат катинара на врата на стопанисвано от него гаражно помещение в гр. Казанлък, са отнети перфоратор, ударна бормашина, ъглошлайф, свредла, дискове за шлайфане, кафе-машина, усилвател, тонколони, пистолет за горещ въздух и мултицет. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 ноември във Второ РУ - Стара Загора е получено съобщение от 50-годишна жена от гр. Пловдив, затова че на 16 ноември, около 12:45 ч., на паркинг на търговска верига в гр. Стара Загора, неизвестен извършител е отворил с техническо средство предна дясна врата на л.а. "Дачия Сандеро" и е извършил кражба на черна чанта,  съдържаща преносим компютър и сумата от 78 лв. По случая във Второ РУ - Стара Загора е образувано досъдебно производство.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: