Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 31 октомври 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани две бързи производство и са регистрирани три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 30 октомври в гр.Казанлък на ПП- I-5, км 199+500, полицейски екип при РУ - Казанлък е спрял за проверка л.а."Мазда", управляван от И.Н., на 30г., от гр.Мъглиж. От извършената проверка е установено, че същият ползва неистински документ (гръцко СУМПС). И.Н. е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък. Образувано е бързо производство.

На 30 октомври в РУ -  Чирпан е започнато бързо производство срещу П.Ф., на 39г., от гр. Чирпан, затова че на същата дата в гр. Чирпан, по бул. "Г. Димитров", е управлявал л.а.,,Ваз" след употреба на алкохол - 2.38 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ – Чирпан.

По-характерни престъпления:

На 30 октомври в ОДМВР -  Стара Загора е получено съобщение за опожарени два леки автомобила в автокомплекс, намиращ се на бул. "Цар Симеон Велики" в гр. Стара Загора. На място са установени леки автомобили „Ауди Q7“ и „Нисан Кашкай" с румънски регистрации, опожарени в предните им части, с нанесени значителни материални щети по тях. Установено е, че автомобилите са били оставени за ремонт в сервиза на автокомплекса  от 47 годишен мъж от гр. Стара Загора. По случая в Първо РУ -  Стара Загора е образувано досъдебно производство.

На 30 октомври в РУ -  Казанлък е получено съобщение от 31 годишна жена от гр.Крън, че за времето от 17:00 ч. на 29 октомври до 17:30 ч. на 30 октомври неизвестен извършител, след като е разбил преден ляв прозорец на л.а."Фолксваген Голф" , е проникнал в него и е отнел CD плейър, акумулаторна батерия и документи. Образувано е досъдебно производство.

За времето от 22:00 ч. на 29 октомври до 08:30 ч. на 30 октомври,  в гр. Стара Загора , неизвестен извършител е извършил кражба на два фара от л.а."Порше", собственост на 33 годишен мъж от гр. Хасково. Автомобилът е бил паркиран на паркинг пред хотел в гр.Стара Загора. В Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия

На 29 октомври по път  ІI 55 км.47+ 500  в с. Пчелиново, общ. Гурково, се е движил влекач "Рено Премиум, с прикачено полуремарке, управляван от 35 годишен румънски гражданин. Поради движение с несъобразена скорост, на ляв завой, водачът е изгубил контрол над МПС, което е излязло извън пътното платно, блъснало се е в предпазна мантинела и се е преобърнало по таван в отводнителна канавка. В резултат на настъпилото ПТП са нанесени значителни материални щети. Водачът е получил фрактури на ребра, фрактура на дясна ключица и контузна рана на левия крак. Откаран е  във ФСМП – Казанлък, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: