Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 24 октомври 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани три бързи производства. Регистрирани  са две престъпления.

Бързи производства:

На 23 октомври в РУ -  Казанлък е образувано бързо производство срещу З.М., на 28г., от с.Елхово, общ. Николаево, затова че на същата дата по четвъртокласен път № 50027, на около 100м северно от гр. Казанлък,  е управлявал л.а. ''Мазда '' под въздействие на алкохол 1.88 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан в РУ -  Казанлък за срок до 24 часа.

На 23 октомври, в гр. Стара Загора, на пътен възел път II-57 с път I -5, полицейски екип при Първо РУ - Стара Загора е извърши проверка на л.а. "Сеат Ибиза", управляван от М.М., на 36 г. Водачът е  тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело концентрация на алкохол в издишания въздух над 2,3 промила. Образувано е  бързо производство.

На 23 октомври във Второ РУ - Стара Загора е започнато бързо производство  срещу Ж.Т., на 43г., от с. Сборище, общ. Твърдица, затова че на същата дата, в гр. Стара Загора, на кръстовището на ул."Димчо Стаев" и бул."Цар Симеон Велики", е управлявал л. а. "Мерцедес" след употреба на наркотично вещество - метамфетамин, установено с  техническо средство. Същият е  задържан във Второ РУ - Стара Загора за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:

На 23 октомври във Второ РУ - Стара Загора е получено съобщение, затова че за периода от 20:00 ч. на 22 октомври до 08:25 ч. на 23 октомври, неизвестен извършител, след като е  разбил панелна плоскост на тото пункт, намиращ се на бул."Славянски" в гр. Стара Загора, е проникнал в помещението и е отнел мобилен телефонен апарат. По случая в Второ РУ - Стара Загора е образувано досъдебно производство.

На 23 октомври във Второ РУ - Стара Загора е получено съобщение, затова че неизвестнен извършител е счупило с камък крило на вратопрозорец на входната врата на магазин, намиращ се на бул. "Славянски" в гр. Стара Загора и след като е проникнал в помещението, е извършил кражба на сумата от 80 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: