Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 7 октомври 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани пет бързи производства  и са регистрирани три престъпления.

Бързи производства

На 06 октомври служители на Първо РУ -  Стара Загора са извършили проверка на получен сигнал за неправомерно присъединяване към електро-преносната мрежа в с. Загоре. На място е установено, че 32-годишната Е.С. от същото село е осъществила неправомерно присъединяване към електро-преносната мрежа и е създала условия за непълно отчитане на употребената електрическа енергия. Образувано е бързо производство.

На 06 октомври служители на Първо РУ -  Стара Загора са извършили проверка на получен сигнал за неправомерно присъединяване към електро-преносната мрежа в с. Калитиново. На място е установено, че 33-годишната Т.К. от същото село е осъществила неправомерно присъединяване към електро-преносната мрежа и е създала условия за непълно отчитане на употребената електрическа енергия. Образувано е бързо производство.

На 06 октомври в гр. Стара Загора, на ул."Стефан Караджа", е спрян за проверка л.а. "Мерцедес". Водачът на автомобила, Г.С., на 31 г., от гр. София, е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело съдържание на алкохол 2.13 промила в издишания въздух.  Г. С. е задържан в Първо РУ -  Стара Загора за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.

На 06 октомври служители от Участък Мъглиж при РУ - Казанлък са извършили проверка в къща, намираща се в с. Тулово, общ. Мъглиж, обитавана от на 27 годишната Н.М. от с. Тулово. В хода на  проверката, същата доброволно е предала 130 кутии цигари без акцизен бандерол. По случая е образувано бързо производство.

На 06 октомври служители на Второ РУ – Стара Загора са извършили процесуално следствени действия – претърсване и изземване в дома на 59 годишната Д. А. от с. Еленино, общ. Стара Загора. Намерени са и са иззети 544 кутии цигари без акцизен бандерол. По случая е образувано бързо производство.

По-характерни престъпления

На 06 октомври в гр. Стара Загора, на ул."Витоша", е спрян за проверка л.а. "Фолксваген Поло", управляван от 17 годишен неправоспособен младеж от гр. Стара Загора. Водачът е тестван за употреба на упойващи вещества с техническо средство, което е  отчело положителен резултат за канабис. Младежът е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ - Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство.

На 06 октомври от служители на РУ – Казанлък, съвместно със служители на "EVN - България електро-разпределение" АД, КЕЦ – Kазанлък, е извършена проверка на електромер, отчитащ консумирана ел. енергия на жилище в гр.Казанлък, ж.к. "Изток", обитавано от  43 годишната М.И. При извършената проверка са констатирани нарушение на целостта на кутията и  наличие на манипулация на електромера, като е установено отчитане с 68,71% по-малко от реално консумираната ел. енергия. Образувано е досъдебно производство.

На 06 октомври в Първо РУ - Стара Загора е получен сигнал за извършена кражба от апартамент в гр. Стара Загора на ул."Братя Жекови". На място е установено, че за времето от 09:40 ч. до 10:00 ч. на 06 октомври неизвестен извършител, чрез счупване на секретен патрон, е проникнал в жилището и е отнел златни накити и сумата от 60 лв. Образувано е досъдебно производство.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: