Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 29 септември 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно незабавно производство.  Разкрит е извършителят на едно престъпление и са регистрирани четири престъпления.

Бързи полицейски производства

На 29 септември при ОДМВР -  Стара Загора, е образувано незабавно производство срещу  Й.Т., на 38г. от гр. Стара Загора, затова че на 28 септември в гр.Стара Загора, в посока север е управлявал л.а."Форд Ескорт" без свидетелство за управление на моторно превозно в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

Разкрити престъпления

На 28 септември в РУ -  Казанлък е получено съобщение от 55-годишен мъж от с.Паничерево, че при изпълнение на служебните задължения в с.Паничерево, след възникнал скандал с лица от същото село е бил ударен в лицето от неизвестно лице, при което е получил контузна рана на ляво слепоочие. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Участък -  Гурково е установен извършителя А.Ч., на 42г. от с.Паничерево. Същият е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък. Образувано е досъдебно производство.

По-характерни престъпления

На 28 септември в РУ -  Казанлък е получено съобщение от  23-годишна жена от гр. Казанлък, за възникнал побой в жилището и в гр. Казанлък. При посещение на място е установено, че Й.И., на 27г. ,Ц.И., на 31г. и И.Й, на 40г. са посетили апартамента на жената и след битов скандал е възникнало сбиване с  нейния баща - С.С., на 65г., който е нанесъл порезна рана на гърдите на Й.И. и прободна рана в коремната област на Ц.И, а Й.И е нанесъл контузна рана на главата на С.С. Лицата са приети в МБАЛ -  Казанлък. Ц.И. е оставен за лечение с опасност за живота, другите мъже са без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

На  28 септември  във Второ РУ -  Стара Загора се е  явила 28-годишна жена, от  гр. Стара Загора, която заявила, че на 28септември около 03:00 ч. неизвестен извършител е извършил кражба на лотарийни билети от каса в магазина, в който работи, намиращ се в квартал „ Железник“, гр.Стара Загора.  По случая е образувано досъдебно производство.

На 27 септември  във Второ РУ -  Стара Загора се  е явила 62-годишна жена от гр.Стара Загора,  която заявила, че на 26 септември около 00:12 ч. неизвестен извършител е извършил кражба на лотарийни билети на обща стойност около 370 лв., от каса в магазин, нейна собственост. Образувано  е досъдебно производство.

На 27 септември  в РУ -  Гълъбово е получено съобщение от 40-годишен мъж, че на паркинг при клон рудник "Трояново 3", с.Медникарово, общ.Гълъбово, за времето от 07:15 ч. до 16:30 ч. на 26 септември неизвестен извършител е продупчил 4 бр. автомобилни гуми на л.а." Хонда" . Образувано е досъдебно производство.

В резултат на извършена проверка от служители на РУ – Раднево са установени и събрани достатъчно данни за извършено престъпление по чл. 252,ал.1 НК от страна на К.И. на 39г. от гр. Раднево, в резултат на което от ОП – Ст.Загора е образувано досъдебно производство. Работата по документиране на престъпната дейност на К.И. продължава. Същият е с наложена МН”Задържане под стража” във връзка с извършено от него деяние по чл. 115, във вр. чл. 18, ал.1 НК през м. май 2016г. в гр. Раднево.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: