Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 27 септември 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са   регистрирани две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 26 септември в ОДМВР - Стара Загора е образувано бързо производство срещу И. Н., на 20 г., от гр. Стара Загора, затова че на 23 септември, около 03:40 ч., в гр. Стара Загора, по бул. "Руски", е управлявал л.а. "БМВ" без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние.

На 26 септември в ОДМВР - Стара Загора е образувано бързо производство  срещу А. А., на 28г., от с. Калояновец, общ. Стара Загора, затова че на 22 септември около 06:30 ч.,, в гр. Стара Загора, по бул."Св. Патриарх Евтимий ", е управлявал л.а."Опел" без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние.

На 26 септември в ОДМВР - Стара Загора е образувано бързо производство срещу Г. Г., на 25г., от с. Яздач, общ. Чирпан, затова че на 22 септември, около 22:30 ч., в гр. Стара Загора, по бул."Цар Симеон Велики", е управлявал л.а."Ауди" без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние.

По-характерни престъпления

На 26 септември във  Второ РУ -  Стара Загора се е явила 59 годишна жена от гр. Стара Загора, която е заявила, че на 24 септември, около 15.10 ч., в  близост до кръстовището на ул. "Х. Д. Асенов" и бул. "Славянски", неизвестен извършител, след употреба на физическа сила, е отнел от врата ? златен синджир. Образувано е досъдебно производство.

На 26 септември във  Второ РУ -  Стара Загора е получен сигнал за разбит автомобил, паркиран на ул. “Мусала“. От извършения оглед е установено, че неизвестен извършител, след като е приложил сила върху преден ляв прозорец на л.а."Рено Клио", е извършил кражба на таблет. По случая е образувано досъдебно производство.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: