Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 23 септември 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи полицейски производства. Разкрито е едно престъпление.

Бързи полицейски производства

На 22.09.2016 г. е започнато бързо производство срещу Н. Т., на 20 г., от гр. Стара Загора, затова че на същата дата, около 10:15 ч., в гр. Стара Загора, по ул. "Загорка", е управлявал л.а. "Фолксваген Голф" след употреба на алкохол. Същият е загубил контрол над МПС и се е блъснал последователно в дървета и в осветително тяло на бензиностанция. Тестван е с техническо средство, което е отчело концентрация на алкохол - 1,69 промила в издишания въздух. Н. Т. е задържан за срок до 24 часа.

На 22.09.2016 г. във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство, срещу С. И., на 21 г. от гр. Стара Загора, затова че на същата дата, около 10.45 ч., по ул."Армейска" е  управлява л.а „БМВ“ след употреба на наркотично вещество. Водачът е тестван с техническо средство "Дръг тест 5000", което е отчело употреба на метамфетамин. С. И.  е задържан за срок до 24 часа.

На 22.09.2016 г. във Второ РУ – Стара Загора е образувано  бързо производство  срещу Д. Д., на 30 г., от с. Еленино, общ. Стара Загора,  затова че на същата дата, в 16.35 часа, в гр. Стара Загора, по ул. "Калояновско шосе", е управлявал л.а. „Форд“ след употреба на наркотично вещество.  Водачът е тестван с техническо средство "Дръг тест 5000", което е отчело употреба на канабис. Д. Д. е задържан за срок до 24 часа.

Разкрити  престъпления

На 22.09.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора е извършена проверка в хранителен магазин, намиращ се в в гр. Стара Загора, кв. „Лозенец“. На място е установено, че 40 годишната К. А. от гр. Стара Загора продава акцизни стоки (цигари с бандерол), без да притежава лиценз за тази дейност. К. А. е предала с протокол за доброволно предаване 130 кутии с по 20 къса цигари и 12 кутии с по 10 къса цигари от различни марки. Във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: