JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

За първи път от 15 години футболен клуб "Розова долина" достига до среща с отбор от „А“ група и ще приеме силен съперник като "Черно море" на 1/16-финалите в турнира за Купата на България.

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова и председателят на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов получиха поканите си за впечатляващия двубой лично от президента на футболния клуб Георги Мермеклиев, в присъствието на представители на Управителния съвет на клуба, треньора и капитана на отбора. 

Галина Стоянова благодари за силния старт на сезона и призна:“Не сме и мечтали за високото ниво, което достигнахте!“.

От името на футболистите капитанът на отбора Милен Христов изрази благодарности за доверието и за това, че Кметът е зад тях.

Николай Златанов пожела успех на момчетата от ФК„Розова долина“ в предстоящата трудна схватка и добави:“Нека футболните срещи да са празник и за футболистите, и за феновете!“.

Срещата „Розите“, със старши треньор Александър Георгиев срещу „Моряците“ на Георги Иванов - Гонзо стана възможна след като казанлъшкият тим победи в Чирпан другия представител от Зона Югоизток "Гигант" Съединение с 2-0.

"Черно море" излиза срещу "Розова долина" на 21 септември, сряда, 2016 г. от 16,00 часа на стадион „Севтополис“ в гр. Казанлък.

Пресцентър на община Казанлък

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666